Aikuisten alkeisuimakoulussa ei ole lähtötasovaatimuksia, vaan se myös sopii veden pelosta kärsiville ja täysin uimataidottomille aikuisille. Aikuisten alkeisuimakoulu järjestetään Kuntolaakson uimahallin nuorisoaltaassa (syvyys 1,3 m). Kurssilla tutustutaan vedessä olemiseen ja liikkumiseen sekä harjoitellaan vedessä hengittämistä, kelluntoja, liukuja ja alkeisuimataitoja.

Syksy 2021:

• Tiistaisin 17.8.-26.10.2021 klo 20.00-20.45. Syyslomalla 19.10. ei kurssikertaa.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Aikuisten alkeisuimakoulun kesto on 10 kertaa.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulassa klo 19.45.

Alkeisuimakoulun hinta on 165 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

tua.turunen(a)kuopionuimaseura.com / puh. 044 988 1211