Uimataitokurssin lähtötasovaatimuksena on auttava, noin 25 m uimataito. Uimataitokurssi ei sovellu vedenpelkoisille. Kurssilla harjoitellaan vartalonhallintaa ja hengittämistä vedessä, kelluntoja, liukuja ja sukelluksia sekä käydään läpi alkeisuintitekniikoita. Tavoitteena on luoda edellytykset varsinaiselle uintitekniikkaharjoittelulle sekä 200 metrin uimataidon saavuttamiselle.

Seuraava Uimataitokurssi järjestetään talvella 2021-2022.

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Uimataitokurssin kesto on 5 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 13.00.

Uimataitokurssin hinta on 85 euroa, uimaseuran jäsenille 80 euroa. Jäsenmaksun 35 e kaudelle elokuu 2021 - heinäkuu 2022 voi tarvittaessa maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

tua.turunen(a)kuopionuimaseura.com / puh. 044 988 1211