Uintitekniikkakurssin lähtötasovaatimuksena on yleinen uimataito eli 200 m uintia yhtäjaksoisesti, josta 50 m selällään uiden sekä että uskallat vaivatta kastaa kasvosi veteen. Uintitekniikkakurssilla harjoitellaan uinnin hengitystekniikkaa, kelluntoja, liukuja ja sukelluksia sekä vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita. Tavoitteena on oppia em. tekniikoiden perusteet sekä tarjota valmiudet pidempiin yhtäjaksoisiin uintimatkoihin näillä lajeilla.

Syksy 2021:

• Torstaisin 19.8.-28.10.2021 klo 19.30-20.15. Syyslomalla 21.10. ei kurssikertaa.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Uintitekniikkakurssin kesto on 10 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 19.15.

Uintitekniikkakurssin hinta on 155 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

tua.turunen(a)kuopionuimaseura.com / puh. 044 988 1211