Vaparia edistyneille -kurssin lähtötasovaatimuksena on vähintään 100 metrin uimataito vaparilla (kroolaamalla). Kurssilla syvennytään kehittämään vapaauinnin tekniikkaa hyvän uintiasennon, hengitystekniikan ja uintitekniikan kautta. Tavoitteena on saavuttaa taloudellinen ja hyvä vaparin tekniikka. Ryhmän toiveista riippuen kurssilla voidaan harjoitella myös volttikäännöstä.

Syksy 2021:

• Lauantaisin 18.9.-16.10.2021 klo 13.15-14.00.

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vaparia edistyneille -kurssin kesto on 5 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 13.15.

Vaparia edistyneille -kurssin hinta on 85 euroa, uimaseuran jäsenille 80 euroa. Jäsenmaksun 35 e kaudelle elokuu 2021 - heinäkuu 2022 voi tarvittaessa maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

tua.turunen(a)kuopionuimaseura.com / puh. 044 988 1211