Kurssi on tarkoitettu kaikille taitouinnista kiinnostuneille yli 15-vuotiaille, eikä ylä-ikärajaa ole! Lähtötasovaatimus on noin 200 m uimataito. Kurssi järjestetään hyppyaltaassa.

Harjoituksissa opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme erilaisiin muodostelmiin, sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Taitouintiin kuuluu myös sukeltelut ja taitojen karttuessa pää alaspäin oleminen vedessä.

Tule kokeilemaan lajia maksutta! Voit sen jälkeen päättää haluatko jatkaa ryhmässä.

Syksy 2021:

• Perjantaisin 20.8.-3.12.2021 klo 18.30-19.30. Ei kurssikertoja syyslomalla 22.10.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssin kesto noin 15 kertaa. Harjoitukset hyppyaltaassa.

Kurssille tarvitset mukaan:

• Uima-asu
  • Uimalasit
  • Uimalakki tai hiukset kiinni
  • Nenäklipsi on taitouinnin kursseilla pakollinen väline (klipsejä saa urheiluvälinekaupoista)

Aikuisten taitouintikurssin jäsenhinta on 205 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi)

Lisätietoja taitouintikursseista:

Taitouinnin päävalmentaja Veera Hakkarainen