Yli 15-vuotiaille tarkoitettu uimahyppyjen alkeiskurssi. Lähtötasovaatimuksena 25 m yhtäjaksoinen uinti syvässä altaassa, 2-5 m sukellus niin, ettei mikään kehonosa ole pinnassa sekä uskallus hypätä altaaseen niin, että pää menee pinnan alle.

Kurssilla opetellaan uimahyppyjen alkeita. Kurssilla hypätään pääsääntöisesti altaan reunalta, 1 metrin korkeudesta ja ponnahduslaudalta. Silloin tällöin hypätään 3 metrin kerroksesta ja ponnahduslaudalta.

Tavoitteena on, että kurssin lopuksi osataan taittokaato ja keräkaato. Eteneminen tapahtuu ryhmän taitotason mukaisesti.

Sunnuntaisin klo 10.30-11.00 kuiva, klo 11-12.30 allas.

Ei harjoituksia Syyslomalla 17.10 ja 24.10

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 90 minuutin uinti/hyppy. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet.

Aikuisten uimahyppykurssien jäsenhinta on 225 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja uimahyppykursseista:

Nina Riosa