Uimahyppyjen jatkokurssilla syvennetään uimahyppyjen perustaitoja. Lähtötasovaatimuksena on alkeiskurssin suoritus, tai lajin aikaisempi harrastaminen.

Kurssilla harjoitellaan erilaisia kerä- ja taittohyppyjä pääedellä veteen tulolla, sekä volttien alkeita. Kurssilla pääpainona on pääedellä veteen tulon harjoittelu erilaisten kaatojen ja harjoitteiden avulla. Kurssilla syvennetään myös taaksepäin lähteviä taittoja, sekä kierrehyppytaitoja. Kurssilla hypitään 1 m ja 3 m ponnahduslaudoilta ja kerroksista.

Seuraava aikuisten jatkokurssi järjestetään keväällä 2022.

Aikuisten uimahyppykurssien jäsenhinta on 225 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja uimahyppykursseista:

Nina Riosa