Vaparitreenikurssin lähtötasovaatimuksena on yleinen uimataito (200 m, josta 50 m selällään) sekä vähintään 100 metrin yhtäjaksoinen uimataito vaparilla (kroolaamalla). Kurssikerroilla käytetään noin puolet ajasta vaparin tekniikan hiomiseen erilaisten harjoitteiden avulla ja toinen puolikas kehitetään uintikuntoa uimalla erilaisia ohjelmia ja sarjoja. Kurssilta saat lisäpotkua ja ideoita itsenäiseenkin uintiharjoitteluun.

Seuraava Vaparitreenikurssi järjestetään talvella 2021-2022.

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vaparitreenikurssin kesto on 5 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 19.15.

Vaparitreenikurssin hinta on 95 euroa, uimaseuran jäsenille 90 euroa. Jäsenmaksun 35 e kaudelle elokuu 2021 - heinäkuu 2022 voi tarvittaessa maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

tua.turunen(a)kuopionuimaseura.com / puh. 044 988 1211