Kuopion Uimaseura järjestää yksityisopetusta tilauksesta. Yksityisopetus voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan. Opetus tapahtuu ilman erillistä ratavarausta muun yleisön joukossa. Pääsääntöisesti yksityisopetusta saa Kuntolaakson uimahallissa, tilanteen mukaan myös muut Kuopion uimahallit ovat mahdollisia.

• Yksityisopetuspyynnöt osoitteeseen: kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com

Kesän yksäripaketit! TARJOUS!

Kesällä myynnissä on kaksi erilaista yksityisopetuksen pakettitarjousta:

• Minipaketti sisältää 4 yksityisopetuskertaa kokonaishintaan 140 e (norm. 180 e)
  • Koko kesän paketti sisältää 8 yksityisopetuskertaa kokonaishintaan 260 e (norm. 340 e)

Yksityisopetusta voidaan järjestää niin Lippumäen kuin Kuntolaakson uimahalleissa uimahallien aukioloaikojen puitteissa ja lisäksi Väinölänniemen uimarannalla. Jos ohjaaja on altaan reunalla, yksityistunti kestää 40 min. Jos ohjaaja on altaassa yksityistunti kestää 35 min. Kesän yksäripakettien tunnit ovat käytettävissä 1.6.-31.7. Opetus tapahtuu muiden kävijöiden joukossa ilman erillistä ratavarausta. Opetuksen hinnan lisäksi maksettavaksi tulee uimahallin sisäänpääsymaksu. Lisähenkilöt ovat +10 € / kerta (max 2 lisähenkilöä). Tarjoushintaan ei sovelleta seuran jäsenyyden alennusta. Yksäripaketit voidaan maksaa myös liikunta- ja virikeseteleillä. Paketit tulevat myyntiin toukokuun aikana.

Normaali hinnasto 3.8.2020 alkaen:

Hinnat sisältävät opetuksen yhdelle henkilölle. Yksityisoppilaan tulee itse maksaa uimahallin sisäänpääsymaksu.

Yksityistunti: 45 e / krt

Viiden kerran yksityistuntipaketti: 212,50 e

10 kerran yksityistuntipaketti: 400 e

Yksityistunnin kesto on 40 minuuttia mikäli valmentaja ei ole itse altaassa mukana. Valmentajan ollessa altaassa (mm. kaikki alkeisopetukset) tunnin kesto on 35 minuuttia.

Mikäli ohjauskerralla on mukana useampi henkilö opettelemassa samaa asiaa, hinta on yllämainittu + 10 e / lisähenkilö / kerta (max 3 henkilöä).

KuUS:n jäsenille alennus 3 e / kerta.

Liikunta- ja virikesetelit

Aikuisten yksityisopetuksen voi maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä tai Edenred-virikeseteleillä. Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, voit käydä maksamassa Uimaseuran toimistolle Kuntolaakson uimahallin 2. kerroksessa. Toimisto on auki sovittaessa (puh. 044 988 1211 / toiminnanjohtaja Tua Turunen) tai erillisten ilmoitusten mukaan.

Ohjeita yksityistunteihin liittyen

1. Opettaja sopii kanssasi ennakkoon yksityistunnin ajankohdan ja kohtaamispaikan uimahallilla.

2. Saavuthan ajoissa paikalle. Maksa normaali sisäänpääsymaksu uimahallin kassalle.

3. Käytössäsi ovat yleiset puku- ja pesutilat. Pukuhuoneissa toimitaan itsenäisesti. Mikäli oppilas tarvitsee avustusta muualla kuin altaassa, ohjaajan kanssa voi asiasta sopia lisäkorvausta vastaan.

4. Peseytymisen jälkeen saavu uikkarit päällä opettajan kanssa sovittuun kohtauspaikkaan (lasten altaan reuna, hyppytornien edusta tmv.), tapaat opettajasi siellä.

5. Lasku yksityisopetuksesta lähetetään sovitusti sähköpostitse tai postitse.