KEVÄTUINNIT

KuUS kevatuinnti 2021 kutsu.pdf

Lauantaina 22.5.2021 klo 15 alkaen

Verryttelyaika klo 14-14.55

Kuntolaakson uimahalliin voi tutustua TÄÄLLÄ.

Kilpailut uidaan ILMAN YLEISÖÄ. Sisään halliin pääsevät osallistujat ja valmentajat (enintään yksi valmentaja alkavaa 10 uimaria kohden) sekä toimitsijat.

Kilpailuissa suositellaan maskin käyttämistä ja hyvästä käsihygieniasta on pidettävä huolta. Hallissa on noudatettava turvavälejä ja muita järjestäjän antamia ohjeistuksia liittyen terveysturvallisuuteen. KuUS osaltaan suunnittelee toiminnan hallissa niin että turvavälien säilyttäminen on mahdollista ja ohjeistaa seurat vielä ennen kisoja tarkemmin toimintaohjein.

Paikoitus uimahallin ympäristössä on maksullista, viikonloppuisin voi pysäköidä ilmaiseksi valtuustotalon parkkipaikalla uimahallin vieressä (Suokatu 42 vastapäätä).

Tiedustelut: kilpailut(a)kuopionuimaseura.com tai Tua Turunen, puh. 044-988 1211.

Ruokailumahdollisuus uimahallin yhteydessä olevassa Pelimies-ravintolassa.

TOIMITSIJAKSI ILMOITTAUTUMISLOMAKE

KuUS varaa itselleen oikeuden muuttaa kilpailua mahdollisten koronarajoitusten mukaiseksi. Noudatamme kisajärjestelyissä voimassa olevia AVI:n ja Kuopion Kaupungin päätöksiä ja terveysohjeistuksia koronavirustilanteeseen liittyen.