Lomake sulkeutuu 19.05.2021 12.00

Käännösvalvoja/ajanottaja (2lk tuomarikortti)

Ratatuomari

Järjestelijä

Järjestää uimarit erien mukaiseen järjestykseen ja lähettää aina seuraavan erän valmistautumaan. Järjestelijöitä tarvitaan 3-6 per kisajakso.

Kuuluttaja

Kilpailukansliahenkilö

Kilpailukanslia aukeaa ennen verryttelyn alkua. Tehtävinä Kisakansliassa lähtölistojen myyminen ja seuroille jako sekä muut juoksevat asiat.

Järjestysmiestehtävät

Kisoissa tulee olla koko ulko-ovien aukioloajan vähintään kaksi järjestysmiestä. Toisen on oltava järjestysmieskortillinen, toinen voi olla ilman korttia.

Lähetti

Lähettinä voi toimia myös nuorempi henkilö. Asioiden viemistä paikasta toiseen.

Vaatekorien kantaja

Kantajana voi toimia myös nuorempi henkilö. Kilpailijoiden vaatekorien kuljetus starttipäädystä pois.

Lomake sulkeutuu 16.06.2021 12.00

Ilmoittaudu toimitsijaksi
SM-Uinnit 2021 tapahtumaan
17.6. - 20.6.2021

Toimitsijatehtäviä on monenlaisia.

Alla yleisimmät tehtävät.

Käännösvalvoja/ajanottaja (2lk tuomarikortti)

Ratatuomari

Järjestelijä

Kuuluttaja

Kilpailukansliahenkilö

Järjestysmiestehtävät

Lähetti

Lähettinä voi toimia myös nuorempi henkilö. Asioiden viemistä paikasta toiseen.

Vaatekorien kantaja