Alkeiskurssi (10-14 v.)

Lähtötasovaatimus
  • 25 metriä yhtäjaksoista uintia syvässä altaassa
  • 2-5 metrin sukellus, niin ettei mikään osa kehosta ole pinnassa
  • Uskallus hypätä altaaseen niin, että pää menee pinnan alle

Kurssilla opetellaan uimahyppyjen alkeita. Kurssilla pääsääntöisesti hypitään altaan reunalta, 1 metrin korkeudesta ja ponnahduslaudalta. Silloin tällöin hypitään 3 metrin kerroksesta ja ponnahduslaudalta.

Tavoitteena on, että kurssin lopuksi osataan taittokaato ja keräkaato. Ryhmissä edetään taitotason mukaisesti.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 60 minuutin uintiosuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet.

Syksy 2021

16.8.-29.11.

Maanantaisin kello 16:30-18:00

Ei harjoituksia:

• Syyslomalla 18.10.

Muista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssin hinta on 225 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. KuUS:n jäsenmaksu on 35 € (elokuu 2021-heinäkuu 2022). Jäsenmaksu maksetaan kurssimaksun yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisivun kautta. Huom! Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä

Kevät 2022 Nuorten Tiistai alkeis/Jatkokurssi

Kevät 2022: Tiistai klo 18.30-20.00

Tämä kurssi on tarkoitettu nuorille 10-14 vuotiaille jotka eivä ole suorittaneet uimahyppyjen alkeiskurssia syksyllä 2021. Kurssille voivat osallistua myös kevään 2021 alkeiskurssin käyneet hyppääjät.

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville hyppääjille/ lajiin tutustujille. Aiempaa uimahyppy taustaa ei vaadita. Kurssi on yhdistelmä alkeis/ jatkokursista ja pyrkii käymään läpi samat taidot mitkä opetellaan alkeis ja jatkokursseille. Kurssin ensimmäiset 7-8 viikkoa opetellaan alkeiskurssin taitoja (katso alkeiskurssin kuvaus) ja seuraava 8 viikoa opetellaan jatkokurssin taitoja (katso jatkokurssin kuvaus).

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 60 minuutin allas-osuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet uikkarien ja pyyhkeen lisäksi.

Kurssin hinta ja harjoitusaika päivitetään Marras/joulukuussa.

HUOM! Kurssille ilmoittautuminen alkaa Joulukuussa 2021!

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
Nina Riosa