Jatkokurssi (10-14 v.)

Lähtötasovaatimus
  • Alkeiskurssin suoritus tai aijempi lajin harrastaminen

Uimahyppyjen jatkokurssilla syvennetään uimahyppyjen perustaitoja. Kurssilla aloitetaan harjoittelemaan erilaisia kerä- ja taittohyppyjä pääedellä veteen tulolla, sekä volttien alkeita. Kurssilla pääpainona on pääedellä veteen tulon harjoittelu erilaisten kaatojen ja harjoitteiden avulla. Kurssilla syvennetään myös taaksepäin lähteviä taitoja, sekä kierrehyppy taitoja. Kurssilla hypitään 1 m ja 3 m ponnahduslaudoilta ja kerroksista.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 60 minuutin uintiosuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet.

Seuraava jatkokurssi järjestetään keväällä 2022.

Keväällä 2022 Jatkokurssit seuraavasti:

Ma klo 16.30-18.00 Nuorten Jatkokurssi Syksyllä 2021 alkeiskurssin suorittaneille!

Ti klo 18.30-20.00 Nuorten alkeis/Jatkokurssi. Tämä kurssi on niille jotka eivät olleet alkeiskurssilla syksyllä 2021!

HUOM! Kurssille ilmoittautuminen alkaa Joulukuussa 2021!

Kevät 2022 Nuorten Tiistai alkeis/Jatkokurssi

Kevät 2022: Tiistai klo 18.30-20.00 (alustava kurssi aika)

Tämä kurssi on tarkoitettu nuorille 10-14 vuotiaille jotka eivä ole suorittaneet uimahyppyjen alkeiskurssia syksyllä 2021. Kurssille voivat osallistua myös kevään 2021 alkeiskurssin käyneet hyppääjät.

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville hyppääjille/ lajiin tutustujille. Aiempaa uimahyppy taustaa ei vaadita. Kurssi on yhdistelmä alkeis/ jatkokursista ja pyrkii käymään läpi samat taidot mitkä opetellaan alkeis ja jatkokursseille. Kurssin ensimmäiset 7-8 viikkoa opetellaan alkeiskurssin taitoja (katso alkeiskurssin kuvaus) ja seuraava 8 viikoa opetellaan jatkokurssin taitoja (katso jatkokurssin kuvaus).

Kurssin Hinta ja lopullinen kurssi aika päivitetään marraskuussa 2021.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 60 minuutin allas-osuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet uikkarien ja pyyhkeen lisäksi.

Kurssille ilmoittautuminen alkaa Joulukuussa 2021!

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
Nina Riosa