Kuopion Uimaseura järjestää kesällä 2021 monipuolista toimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin!

Vesipetoleiri 7.-11.6.

Vesipetoleiri tulee taas! Kesän hauskimmalla leirillä ohjelmassa mm. monipuolista toimintaa altaassa, sisä- ja ulkoliikuntaa sekä ennen kaikkea hauskanpitoa! Vesipetoleiri on suunnattu noin 7-12 -vuotiaille. Leirille osallistujalla on oltava vähintään 5 metrin uimataito sekä lapsen tulee pärjätä itsenäisesti puku- ja pesutiloissa. Vesipetoleirin hinta on 165 euroa, uimaseuran jäsenille 160 euroa. Leirin tukikohtana toimii Kuntolaakson uimahalli.

Kesäuimakoulut viikot 22-23

Järjestämme kesäkuussa viikoilla 22 ja 23 Kuntolaakson uimahallissa viiden kerran pituisia kesäuimakouluja. Ryhmiä on tarjolla Vesiesikoulusta Jatkouimakouluun. Kaikkien kesäuimakoulujen alaikäraja on 5 vuotta. Ennakkovaraajan etuna 10.5. mennessä paikan varanneet saavat 5 euron alennuksen uimakoulun hinnasta.

Lisätietoja Vesipetoleiristä ja kesäuimakouluista:

Ida Antikainen

ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.com

Ison altaan uintikurssit lapsille

Järjestämme heinäkuussa viikoilla 27-29 Lippumäen uimahallissa viiden ja kuuden kerran pituisia uintikursseja 7-12 -vuotiaille. Kurssilaisten tulee osata toimia puku- ja pesutiloissa itsenäisesti. Kursseja on eri tasoisia ja niillä harjoitellaan monipuolisesti eri uintilajien tekniikoita. Ennakkovaraajan etuna 10.5. mennessä paikan varanneet saavat 5 euron alennuksen kurssin hinnasta.

Aikuisten uintikurssit ja tekniikkatunnit

Järjestämme heinäkuussa viikoilla 27-29 Lippumäen uimahallissa eri pituisia uintikursseja ja tekniikkaopastuksia aikuisille. Kaikki kesän aikuisten kurssit ja tunnit järjestetään 3-6 hengen pienryhmissä. Ennakkovaraajan etuna 10.5. paikan varanneet saavat 5 euron alennuksen kurssin hinnasta.

Kesän yksäripaketit

Kesällä myynnissä on kaksi erilaista yksityisopetuksen pakettitarjousta:

• Minipaketti sisältää 4 yksityisopetuskertaa kokonaishintaan 140 e (norm. 180 e)
  • Koko kesän paketti sisältää 8 yksityisopetuskertaa kokonaishintaan 260 e (norm. 340 e)

Yksityisopetusta voidaan järjestää niin Lippumäen kuin Kuntolaakson uimahalleissa uimahallien aukioloaikojen puitteissa ja lisäksi Väinölänniemen uimarannalla. Kesän yksäripakettien tunnit ovat käytettävissä 1.6.-31.7. Opetus tapahtuu muiden kävijöiden joukossa ilman erillistä ratavarausta. Opetuksen hinnan lisäksi maksettavaksi tulee uimahallin sisäänpääsymaksu. Paketit tulevat myyntiin toukokuun aikana.

Lisätietoja kesän uintikursseista ja yksäripaketeista:

Kirsi Salmela

kirsi.salmela(a)kuopionuimaseura.com