Päivityksiä PAMin lakkoon liittyen punaisella.

SISÄÄNPÄÄSY & LIIKKUMINEN UIMAHALLILLA

• Uimahalli on kisapäivänä suljettu.
  • Yleisön pääsyä ei ole rajoitettu. Hallin siisteydestä on pidettävä huolta. Saunat ovat kisapäivänä suljettu.
  • Hallin ollessa kiinni kulku tapahtuu sivuovesta, ulkoa pääovesta katsottuna vasemmalle. Ovi on lukossa. Ovella on avaaja klo 0930-1200 ja klo 1530-1700.
  • Järjestämme altaan laidalle penkkejä uimareille ja valmentajille.
  • Kulku altaalle vain pukuhuoneiden kautta. Hyppytornin kautta EI saa kulkea.
  • Kulku katsomoon (2.krs.) tapahtuu pääaulan kautta. Ulkokengät on jätettävä katsomon ulkopuolelle.
  • Urheilijoiden kulku starttipaikalle ja pois allaskartan mukaisesti.

RANNEKKEET & KOKOUKSET

• Pukukaapit toimivat rannekkeilla. 1 ranneke/hlö. 1 kaappi /hlö.
  • Rannekkeiden noutaminen aulasta, Uimaseuran toimitsijalta klo 9:30-10:15.
  • Rannekkeet palautettava kootusti seurakuoressa toimitsijalle.
  • Palauttamattomasta rannekkeesta laskutamme seuraa 40e /ranneke.
  • Tekninen- ja tuomarikokous Kuntolaakson kokoushuoneessa (2.krs.)

STARTTILISTAT & STARTTIJÄRJESTYS

• Starttilistoja ei erikseen tulosteta seuroille, vaan ne ovat nähtävissä ennakkoon kilpailusivuilla.
  • Teknisen kokouksen jälkeen ajankohtaiset lähtölistat ovat näkyvissä vain lähdönjärjestelyssä.
  • Starttijärjestys soolo, duo, combo: Ag12 -> Youth -> Junior -> Senior. Näissä ohjelmissa kaikki Seniorit starttaavat Junioreissa.
  • Starttijärjestys joukkueet urheilijalähtöisyyden vuoksi: Ag12 -> JR esiuimarit -> Ag15 -> SR -> JR. Senioreissa starttaa vain OuLo, muut starttaavat Junioreissa.

VERRYTTELY & LIIVATE

• Verryttely tapahtuu kilpailualtaassa. Musiikkiverryttelyä ei ole. Verryttelyajat aikataulussa.
  • Verryttely on mahdollista aamulla jo klo 0930 alkaen.
  • Kilkuttaminen altaan rakenteisiin on kielletty.
  • Liivatteiden laittaminen vain pukuhuonetiloissa.

PISTEET JA TULOKSET

• Tuomarit antavat pisteensä paperille. Pisteitä ei näytetä kisan aikana aikataulullisista syistä.
  • Kokonaispisteet ilman vähennyksiä kuulutetaan niiden valmistuttua.
  • Jos videotarkastuksia on paljon ja tulokset eivät ehdi palkintojenjakoon, lähetämme palkinnot seuroille jälkikäteen postitse.
  • Tulokset julkaistaan kilpailusivuilla.

RUOKAILU

• Ruokailu sen tilanneille tapahtuu uimahallin aulassa klo 1500-1630.