Vuosikokous

09.11.2022

Kuopion Uimaseuran vuosikokous pidetään Olvi Areena Grano-kokoushuoneessa Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio perjantaina 25.11. klo 18:00. Käynti ulkokautta, C-ovi.

Käsitellään sääntömääräisistä asioista seuraavat: vahvistetaan hallituksen laatima toimintakertomus ja tilinpäätös kaudelta 1.8.2021-31.7.2022 ja seuraavan kauden toiminta- ja taloussuunnitelma, valitaan hallituksen puheenjohtaja ja valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, valitaan tilintarkastajat (2) ja heille varamiehet, vahvistetaan jäsenmaksu ja päätetään missä lehdessä seuran kokoukset tiedotetaan ja päätetään seuran virkailijoiden palkkioista.

Kokouksessa jaetaan toimintakertomus ja toimintasuunnitelma.

Tervetuloa,

Kuopion Uimaseuran hallitus

Kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen 23.11.mennessä ippe.natunen(at)kuuskuopio.fi

Kokousmateriaali voidaan toimittaa pyydettäessä etukäteen kokoukseen ilmoittautuneille sähköpostilla.