Hyppää hyvään seuraan myClubissa!


Lue tästä ilmoittautumisen ohjeet ja ehdot. Avoimet ilmoittautumiset sivun yläreunassa.

Kaikkiin Kuopion Uimaseuran kursseille, ryhmiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan myClubin kautta. myClubissa voit hallinnoida omia tietojasi, näet laskusi ja kurssit mihin olet ilmoittautunut sekä niiden tulevat harjoitukset. Voit myös helposti seurata Uimaseuran ajankohtaisia tiedotteita sekä ilmoittautua jäsenenä ennakkoon seuraaville kursseille. 

Kysymykset - info(at)kuuskuopio.fi


Ilmoittautumisen ohjeet


Uusi jäsen

Käytä ilmoittautuessasi internet-selainta. Helpoiten toimintaan ilmoittautuminen luonnistuu tietokoneella. Ilmoittautumisen ja tilin luomisen jälkeen voit ladata ja kirjautua sovellukseesi juuri luomilla tunnuksillasi. myClub-tilin luominen tapahtuu aina ilmoittautumisen YHTEYDESSÄ eikä sitä voi tehdä etukäteen.

Etene näin:

 • Valitse haluamasi kurssi sivun alalaidasta
 • Siirryt kurssin sivuille
 • Tarkasta, että olet ilmoittautumassa oikealle kurssille
 • Klikkaa ILMOITTAUDU
 • Järjestelmä ohjaa sinua täyttämään osallistujan tiedot sekä tekemään myClub-tilin. Tili tehdään aina osallistujalle.
 • Siirryt maksuun.

Voit lisätä samalle käyttäjällesi kaikki toiminnassa olevat lapsesi sekä itsesi. Voit hallinnoida samalla myClub-tilillä useiden seurojen toimintoja.

Jos et näe tililläsi mitään tai et pääse kirjautumaan sisään, tarkasta ensimmäisellä rekisteröitymiskerralla roskapostisi sekä mainokset-kansio. Jos kansio on tyhjä, laita viestiä info(at)kuuskuopio.fi ja lähetämme sinulle tilin uuden aktivointilinkin.

Lataa myClub-sovellus

Jos haluamasi kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon info(at)kuuskuopio.fi. Otamme teihin yhteyttä, jos paikkoja vapautuu. Tarjoamme paikkoja ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vanha jäsen 

Jos sinulla on jo tunnukset Uimaseuran myClubiin, voit tehdä ilmoittautumisen myClubissa. Avaamme ilmoittautumisen ennakkoon jäsenillemme, jonka jälkeen vapaat paikat avautuvat uusille kurssilaisille.

Kirjaudu sovelluksessa tai https://kuopionuimaseura.myclub.fi/login. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana itse luomasi salasana. Mikäli et muista kirjautumistunnuksiasi, voit tilata uuden salasanan kohdasta "Salasana unohtunut?". 

Maksutavat

Jos lasten kurssimaksun maksaa jokin toinen taho (esimerkiksi SOS Lapsikylä) ja tarvitset laskun, otathan mehin yhteyttä sähköpostitse. 

Lasten kurssit ja uimakoulut tulee maksaa Paytrail-verkkomaksuna tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos verkkomaksua ei suoriteta tässä ajassa, ilmoittautumisesi tapahtumaan poistuu automaattisesti.

Aikuisten kurssien maksutapa on aina lasku. Laskun löydät ilmoittautumisen jälkeen omalta myClub-käyttäjältäsi kohdasta "Laskut". Laskun maksuehto on 14 päivää. Aikuisten kurssien maksutapoina meille käyvät myös Smartum, Edenred ja ePassi. Etua voi käyttää kurssimaksuun, jäsenmaksu tulee aina maksaa itse. Voit maksaa kurssimaksun kokonaan tai osittain liikuntaetuudella. 

Ilmoittautumisen yleiset ehdot

Järjestämme toimintaa jäsenillemme. Jäsenmaksun voi maksaa toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu on aina henkilökohtainen eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle. Jäsenmaksu on voimassa toimintakauden (1.8.-31.7.) ajan.

Järjestäjästä (KuUS) johtumattomasta syystä harjoituskerran peruminen ei oikeuta maksun palauttamiseen tai korvaavien ohjaustuntien järjestämiseen. Esimerkiksi allasveden ongelma, joka estää altaan käytön.

Kurssitoiminnan ilmoittautumisen ehdot

Jos kurssin minimiosallistujamäärä ei täyty, KuUS palauttaa kurssimaksun kokonaisuudessaan asiakkaalle. Mahdolliset maksupalautukset teemme kootusti viimeistään kaksi viikkoa kurssin alkamisajankohdan jälkeen Paytrailin kautta tai asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan peruuttaminen on mahdollista ennen kurssin toista harjoituskertaa, Vesipetoleirin paikka tulee peruuttaa ennen leirin alkamista. Muussa tapauksessa maksua ei palauteta. Veloitamme maksupalautuksen yhteydessä 30 euron toimistomaksun. Jäsenmaksua ei palauteta.

Lääkärintodistusta vastaan hyvitämme kurssi-/leirimaksun kokonaan tai käymättä jääneiden kertojen osuuden ilman toimistomaksua. Mahdollinen lääkärintodistus on esitettävä peruutuksen yhteydessä.

Kurssipaikka tulee peruuttaa aina sähköpostitse info(at)kuuskuopio.fi. Kurssimaksun voi halutessaan siirtää saman tilikauden sisällä (1.8.-31.7.) toiseen kurssiin tai toisen henkilön kurssimaksuun.

Kurssi järjestetään, jos osallistujia on:

 • Vesiesikoulu 7-12 hlö
 • Uimakoulut 7-15 hlö
 • Erityisuinti 5-10 hlö
 • Ison altaan kurssit 7-15 hlö
 • Aikuisten kurssit 5-12 hlö
 • Vesipetoleiri 15-30 hlö